Skip to content

PRISLISTA

 Linnéa Thelander 

Tjänster & Priser

Brudmakeup & hår

 Från 5100:-

I priset ingår valfri makeup och bruduppsättning, inkluderar lösögonfransar om det önskas. 1 timmes konsultation där vi gör en provsminkning och går igenom allt tillsammans inför bröllopsdagen.
Bokas ca. 1-3 månader innan bröllopet.

Provsminkningen brukar jag hålla på salongen Erika Skincare i Ängelholm, men på själva bröllopsdagen kommer jag självklart ut till dig och utför makeup och hårstyling där du önskar.

Körersättning tillkommer.Tärna Makeup & Hårstyling 1900:-

I priset ingår valfri makeup och enklare håruppsättning/styling. Perfekt att bjuda tärnorna på, eller för några av gästerna att unna sig. Jag jobbar nära en duktig kollega, Julia Blennow, som jag gärna tar med mig ifall du har fler än 3 tärnor. Då jobbar vi i ett team där vi effektiviserar tiden och har superroligt under tiden tillsammans med er.

Makeup eller Hårstyling 950:-

Denna tjänsten är till för dig som endast önskas antingen en valfri makeup eller en valfri enklare håruppsättning/styling.

företag

Är ni ett företag som ska fotograferas, eller behöver du en MUA till en modeplåtning? Jag kommer ut till kunden och finns på plats hela dagen. Jag sköter all form av makeup, hårstyling och kan även hjälpa till med styling utav kläder/assessoarer

“Makeup is not a mask that covers up your beauty – it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.”

–Michelle Phan