Prislista

Hårstyling 850:-

Hårstyling och enklare uppsättning. Denna tjänst är ansedd för t.ex tärnor eller gäster på ett bröllop.

Makeup 850:-

Makeup till dig som t.ex ska porträtt fotograferas, eller bara vill känna sig megasnygg till något speciellt tillfälle.

Paketerbjudande

Brudmakeup + Håruppsättning från 4500:-

Som både makeup och hårstylist kan jag hjälpa dig med all styling inför din stora dag. Jag anpassar mig helt utefter dina behov och önskemål. Här får du valfri makeup och valfri hårstyling/uppsättning, lösögonfransar och vattenfast mascara. Jag kommer ut till dig, till en plats och tid du har önskat. Det ingår alltid en provsminkning.

Tärna/gäst Makeup + Hår 1700:- 

Erbjud dina tärnor och övriga gäster att få makeup och hår gjort på plats inför bröllopet. I detta paketet ingår det en valfri makeup, enklare hårstyling, lösögonfransar och så klart vattenfast mascara. Kontakta mig med era önskemål.

Event & SPX Makeup 

Har du önskemål om att bli sminkad inför event, halloween, festival eller liknande tillfällen? Kontakta mig för mer information och prisuppgifter. 

Företag

Tack vara många års erfarenhet inom modevärlden har jag lärt mig att både styla och hjälpa till med allt möjligt inför en fotografering. Jag jobbar i ett team tillsammans med fotografen Lena Evertsson, och tillsammans levererar vi professionella bilder. Vi både fotar, stylar, fixar makeup & hår. Kontakta mig med era önskemål så sätter jag ihop ett upplägg som passar er.