Prislista

Hårstyling 850:-

Hårstyling och enklare uppsättning. Som både makeup och hårstylist erbjuder jag båda tjänster. Se längre ner på sidan för packeterbjudande inför t ex bröllop.

Makeup 850:-

Dagsmakeup
En naturlig makeup, t ex inför en porträttfotografering (CV,pass,id-foto) arbetsintervju eller annat tillfälle. lösögonfransar ingår om sådana önskas. 

Festmakeup
En makeup för speciella tillfällen, t ex inför en fest eller ett event (student,bal, eller sittning). Lösögonfransar ingår om sådana önskas. 

Paketerbjudande

Brudmakeup + Håruppsättning från 4000:-

Som både makeup och hårstylist kan jag hjälpa dig med all styling inför din stora dag. Jag anpassar mig helt utefter dina behov och önskemål. Här får du valfri makeup och valfri hårstyling/uppsättning, lösögonfransar och vattenfast mascara.  Jag kommer ut till dig, till en plats och tid du har önskat. Det ingår alltid ett provtillfälle. Vill brudens tärnor/gäster också bli lite extra fina lägger jag ihop ett paketerbjudande.  

Tärna/gäst Makeup + Hår 1700:- 

Erbjud dina tärnor och övriga gäster att få makeup och hår gjort på plats inför bröllopet. I detta paketet ingår det en valfri makeup, enklare hårstyling, lösögonfransar och så klart vattenfast mascara. Kontakta mig med era önskemål. Rabatt vid bokning av minst tre.  

Event & SPX Makeup 

Har du önskemål om att bli sminkad inför event, halloween, festival eller liknande tillfällen? Kontakta mig för mer information och prisuppgifter. 

Kurs

Är ni ett gäng kollegor eller vänner som vill lära er mer om makeup? Perfekt aktivitet till en kick-off, möhippa eller liknande. Kontakta mig med era önskemål så sätter jag ihop ett kursupplägg som passar er.